Siirry sisältöön

Ideasta tuotteeksi!

Miten hyvä idea jalostetaan erinomaiseksi tuotteeksi? Miten luova osaaminen paketoidaan asiakkaalle helpoksi ja houkuttelevaksi paketiksi?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastauksia torstaina 26.1. Turun linnan Bryggman-salissa Luovuudesta liiketoimintaa -koulutuksen Ideasta tuotteeksi -tapaamisessa.

Käyttäjälähtöisen tuotteistamisen ja palvelumuotoilun saloihin meidät opastaa Johanna Liipola Muotomyrkystä www.muotomyrsky.com/

Erittäin mielenkiintoisena case-esimerkkinä omasta toiminnastaan ja tuotteistamisesta tulevat kertomaan Saana & Olli www.saanajaolli.com

Saana ja Olli
Saana ja Olli

Saana ja Olli on turkulainen suunnittelijapariskunta ja palkittu muotoilutoimisto. Saana ja Olli suunnittelee omaa, 100% hamppukankaasta Suomessa valmistettua tekstiilimallistoaan, ja on sen lisäksi tehnyt suunnittelutöitä kymmenille kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaille ja osallistunut lukuisiin muotoiluprojekteihin ja -näyttelyihin Reykjavikista Lagosiin asti.

Kahvitarjoilu!

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Mitä, missä milloin?

Torstaina 26.1.2023

klo 9–12

Turun linna, Brygman-sali, Linnankatu 80

 


Koulutustilaisuus on osa Okulaari-hankkeen ja Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen Turussa keväällä 2023 järjestämää maksutonta luovien alojen liiketoimintakoulutusta. Kymmenen kerran sarja toteutetaan vaihtuvissa kulttuuritiloissa keväällä aina torstaisin klo 9–12. Kokonaisuudesta voi valita itselleen sopivimmat. Kaikki osiot ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Kulttuurin kärkihanke kehittää ja edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä Turussa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Luovuudesta liiketoimintaa -koulutus toteutetaan yhteistyössä Okulaari-hankkeen kanssa, joka on ESR-rahoitteinen Humakin ja Turun AMK:n Taideakatemian yhteishanke luovien alojen työllisyyden parantamiseksi Varsinais-Suomessa.


Kansikuva: Antti Alanko