Siirry sisältöön

KICK OFF!

EduCity (Joukahaisenkatu 7) Dromberg-tila (1001).

Koronapandemian jälkeisessä ajassa luovien alojen yhteistyöllä parannetaan työllistymistä!

Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu käyvät yhdessä parantamaan luovien alojen ammattilaisten työllisyyttä uudessa Okulaari-hankkeessa. ESR-rahoitteisen yhteishankkeen tavoitteena on tuoda yhteen eri luovien alojen osaamista, kouluttaa ja luoda verkosto, jonka avulla hankkeen jälkeenkin pystytään yhdessä lisäämään erityisesti esittävien taiteiden ja kulttuurituotannon ammattilaisten työmahdollisuuksia.

Tule mukaan kuulemaan lisää hankkeen koulutuspaketeista, tulevaisuusvisiosta ja verkoston kehittämisestä!

Kick Offissa esittäytyy myös jo luovilla aloilla toimivia verkostoja. Tilaisuudessa voit kysellä lisää hankkeen tarjoamista koulutuksista, verkostoitua sekä ilmoittautua mukaan Okulaariin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Tilaisuuden ohjelma to 5.5. klo 13–15

  • Alkusanat, hankkeen projektipäällikkö Niko Vähäsarja
  • Hankkeen tausta ja synty, Yliopettaja Laura Päiviö-Häkämies, Humak
  • Katsaus Luovien alojen osaamiskartoitukseen, lehtori Mervi Rankila-Källström, Turun AMK:n Taideakatemia Okulaarin koulutuspakettien ja sparraajien esittely
  • Asiantuntijapuheenvuoro – Osuuskunta Lilith, Toimitusjohtaja Tommi Viitamies
  • Keskustelua ja osallistujien esittäytyminen
  • Okulaarin verkoston esittely
  • Verkostoitumista

 

Ilmoittautuminen Kick Off -tilaisuuteen ei sido mihinkään, hankkeeseen ja tuleviin koulutuspaketteihin ilmoittaudutaan erikseen. Hankkeen koulutukset ovat maksuttomia avoimia kaikille luovien alojen ammattilaisille sekä opiskelijoille. Teemme myös yhteistyötä TE-toimiston kanssa, joten koulutuspaketit ovat räätälöitävissä kaikille.

Ilmoittautuminen Kick Offiin tapahtuu Lyytissä: https://www.lyyti.in/Okulaarihankkeen_Kick_Off_tilaisuus_7297